top of page
sommertilbud trollheimsporten.png

SOMMERTRENING
PÅ ATLETA

Forebygg både muskelsvinn og solbrenthet ved å ta pause fra solstrålene hos oss! Hvis du tar deg noen kjappe styrketreningsøkter i tillegg til at du nyter avslapning, is og bading i sommerferien din, blir det også mye lettere å komme tilbake til hverdagsrutinene etter sommeren.

Vi har åpent for egentrening og drop- in hver dag mellom kl 05:00- 24:00, og med vårt topp moderne klimaanlegg får du trent i en behagelig temperatur selv om solen steker ute.

 

Kjøp av sommertrening vil være mulig frem til 01.august. Du kan kjøpe 1, 2 eller 3 måneder om gangen for kun

399 kr pr mnd. Sommertreningen gjelder fra den datoen du betaler og i antall måneder du kjøper. Ønsker du å kjøpe en uke om gangen, eller en ekstra uke, gjelder prisen for ukes drop- in på 300,- pr uke.
 

Vi har nå en nyhet, som innebærer at du nå ikke lenger trenger et fysisk adgangskort for å komme deg inn på Atleta! Det vil si at alle, både medlemmer, feriegjester og drop- in kunder, nå kan komme seg inn ved å bruke en QR- kode via mobiltelefonen! Mer informasjon om dette finner du her.

 

Har du et personlig adgangskort hos oss fra før, vil det fremdeles være mulighet for å bruke dette om du heller ønsker det. Det er også en plakat i yttergangen vår med beskrivelse av hvordan du betaler og kommer deg inn via QR- kode. Inngangsdøren vår går opp automatisk mellom 05:00- 24:00.

Vi ønsker at alle følger våre ordensregler og renholdsoppfordringer for en trivelig trening for alle.

Velkommen skal du være! Hilsen Marit og Elisabeth

 


 

RESEPSJONEN SOMMER 2022:

Følg oss på Instagram og Facebook for informasjon om når vi har betjent åpningstid mellom

uke 26- 32

Spørsmål som haster utenom betjent åpningstid?

Send oss en melding på Messenger.

Ønsker du å bli medlem? Trykk her

Følg instruksjonene for betaling av sommertrening ved å trykke på knappen under her:

(Foto: Børre Strand)

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page